Statua explozivă a lui Buddha a lui Bamiyan, lucrare remarca

Start your 1st Hi or Hello! here. =)

Moderators: Moderator, Giga Staff • Image


  Mullah Hasan Akund, prim-ministru interimar al Afganistanului El esteThug Lifecea mai puternică religie islamică din talibani. Judecățile și ordinele sale din trecut S-au interzis femeilor să participe la școli, forțându-le să poarte îmbrăcăminte religioasă strictă și ordonând distrugerea a două imagini gigantice de Buddha în vârstă de 1.500 de ani, cunoscute sub numele de „Philadelphia”. „Buddha Bamiyan”

  Talibanii au anunțat pe 7 septembrie 2021 că Mullah Hasan Akund a fost numit prim-ministru interimar al Afganistanului. Decizia a venit la mai mult de două săptămâni după gruparea islamistă dură. capabil să preia controlul asupra unui număr mare de zone ale țării inclusiv capitala Kabul

  „Conversia” l-a întrebat pe Ali A Olomi, un istoric al Orientului Mijlociu și al Islamului. Universitatea Penn State, vă rugăm să explicați cine este Mullah Akund și cum a fost numit în această funcție. Ce ar însemna asta pentru Afganistan? Pe fondul îngrijorărilor cu privire la drepturile omului în națiunea devastată de război.

  Mullah Akand este o persoană fermecătoare. Dar este destul de mister în talibani. A fost unul dintre cei mai influenți oameni din Afganistan. Întrucât acest grup hardline s-a format în anii 1990.

  Dar Akund nu este ca ceilalți lideri talibani. din acea epocă El nu a fost niciodată implicat în războiul sovieto-afgan din anii 1980, în timp ce fondatorul talibanilor, Mullah Mohammad Omar La fel ca și asistenții săi, au luptat împotriva mujahedinilor - o rețea liberă. a luptătorilor afgani antisovietici
  jiraporn66
  Just Registered
   
  Posts: 1
  Joined: Sun Oct 03, 2021 2:01 pm
  Location: jura
  IGN: huea
  Steam: uas


Return to Introduce yourself
Information
 • Who is online
 • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
cron