]vans old skool

You feel you're not guilty? Clean from cheat? or any reason? We discuss it here.

Moderators: Moderator, Giga Staff

Thu Sep 09, 2021 10:29 am


 • Hoewel er nog weinig officiële beelden zijn, tonen twee teaserfoto's de verpakking van het paar in hetzelfde groen en gebroken sense of humor als het originele paar. De doos bevat ook een van Notre's gemeenschappelijke refreinen: "Er zijn veel manieren om dingen naast die van jezelf te doen" (die ook te vinden zijn op de huismerkkleding van de winkel). We krijgen ook het extreem klein voorproefje vans kopen sale de schoenen zelf; wat lijkt op grijs getextureerd suède, donkergroene stiksels en een witte tussenzool die door het papieren zakdoekje van de doos gluurt.

  Het vorige paar van de winkel met Vehicles was een Old Skool met harig groen en grijs suède en een handdrukmotief van de winkel in plaats van de kenmerkende laterale streep van het model. Hoewel een onduidelijk is of de nieuwe schoen ook het Old Skool is, lijkt het zeer waarschijnlijk dat het paar vergelijkbare kleuren zal hebben en de handdrukafbeelding zal behouden. Zorg ervoor dat je een vergrendeld houdt op Modern Notoriety voor officiële vans old skool online shop outlet details over de Notre x Vans Vault 2020-samenwerking zodra ze worden onthuld.

  Sommige artistieke flair vindt zijn weg naar deze nieuwe colorway van de Vehicles Old Skool, aangezien ditgene paar wordt geraakt met felle kleuren en nieuwe logo's/ontwerpen. Deze Vans Old Skool 36 DX heeft een crèmekleurig bovenwerk van canvas en suède met kleurrijke spuitvlekken op de zijpanelen. vans sk8 online shop nederland Een witte lederen Jazz Stripe op een zijpaneel dient als contrast met de kleurrijke zijpanelen terwijl een crème rubberen tussenzool.

  Sommige artistieke flair vindt zijn weg naar deze nieuwe colorway van de Vans Old Skool, aangezien dit paar wordt geraakt met felle kleuren en nieuwe logo's/ontwerpen. Deze Vans Old Skool 36 DX heeft een crèmekleurig bovenwerk van canvas en suède met kleurrijke spuitvlekken op de zijpanelen. Het witte lederen Jazz mode schoenen online shop sale Strip op het zijpaneel dient als contrast met de kleurrijke zijpanelen, terwijl het crème rubberen tussenzool
  Jeffrey585
  Just Registered
   
  Posts: 4
  Joined: Thu Sep 09, 2021 10:18 am
  Location: UK
  IGN: Jeffrey585

Tue Nov 02, 2021 5:54 pmReturn to Request Unbanned?
Information
 • Who is online
 • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
cron