nike air max 90 infrared

Post any report related to Giga Public Server.

Moderators: Moderator, Giga Staff

Wed May 19, 2021 2:39 pm


 • Image
  For at fejre Tinker Hatfields 30-års jubilæum for sit ikoniske par Air Max, vil thesoleist.com Nike Air Max 90 Infrarød kæmpe comeback lige i tide til denne feriesæson. Det legendariske par, der kom ind i sneakerverdenen i 1990, har været på vores radar siden begyndelsen af ​​dette år og er tilbage i sin OG 'infrarøde farvevej. Silhuetten opretholder sin berømte farve, mens et hvidt mesh af platin ligger elegant over forskellige områder af skoen.

  Et nærmere kig viser en buttery glat grå ruskind, der omslutter den øverste halvdel af AM90, mens et myrdet sort læder tager den nederste halvdel. Ligesom nike sko hvid og sort den oprindelige udgivelse klæder infrarøde accenter betydelige områder af skoen som snørepaneler og baghæl, der kontrasterer med brandets ikoniske "Nike Air" -logo i sorte nuancer. Hatfields mest berømte sko er ikke komplet uden Nike's Air-enhed konstrueret på sin mellemsål giver maksimal komfort og en mørkegrå swoosh, der løber over dens mediale og laterale sider.

  Nikes mest ikoniske silhuet får en moderne makeover med Nike Air Max 90 Medal Pack Silver. En højglans-sneaker, der er skabt til at blive set, og dette par nike air max 90 infrared bygger bro over kløften mellem funktionalitet og moderne mode. Overdelen på disse AM90 er lavet af laklæder i en højglans-sølvfarvet finish. Sikker overlays sikrer struktur og solide ankre holder snørebåndene nede, så du kan skabe en pasform, der føles praktisk tilpasset.

  Branding kommer i form af en Swoosh til siden og logo patch på tungen og hælen, og Brandudsalg sålen er udstyret med Nikes berømte Air-dæmpning, der jævnt fordeler din vægt fra hæl til forfod for komfort og støtte. Lettere at style end du måske tror , disse skinnende sneaks er lavet til at gå med alt fra jeans til joggers til skræddersy.

  https://www.thesoleist.com/
  murexhu3
  Just Registered
   
  Posts: 3
  Joined: Wed May 19, 2021 2:37 pm
  Location: DFGDFG
  IGN: DSFGDSFG
  Steam: DFSGFD


Return to Report
Information
 • Who is online
 • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest